Dobrostan pracowników elementem konkurencyjności na rynku pracy

Tematem panelu jest dobrostan pracowników wpływający na rozwój i konkurencyjność firm. W szczególności dotyczy on wsparcia materialnego w postaci benefitów żywieniowych stanowiących ważny element dbałości o zdrowie pracowników oraz będących formą pomocy o charakterze socjalnym. W trakcie dyskusji uwaga zostanie poświęcona zakładowemu funduszowi świadczeń socjalnych, który wymaga dostosowania do wymogów współczesności pod kątem zaspokajania potrzeb pracowników.

Prelegenci

Paweł Jaroszek

Członek Zarządu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych

Joanna Frydrych

Zastępca Przewodniczącego Sejmowej Komisji Polityki Społecznej i Rodziny

Norbert Kusiak

Dyrektor Wydziału Polityki Gospodarczej, Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych

Sylwia Bilska

Prezes Zarządu, Edenred

Karol Kamas

Dyrektor Marketingu i Rozwoju, Pluxee

Moderator

Grażyna Spytek-Bandurska

Ekspert Federacji Przedsiębiorców Polskich ds. stosunków pracy, dialogu społecznego i rynku pracy
Element graficzny